USLUGE

Sa našim timom iskusnih i posvećenih računovodstvenih profesionalaca, u prilici smo da vam pružimo najviši nivo usluge i stručnosti.

Šta sve radimo?

Dobrodošli u našu knjigovodstvenu agenciju u Crnoj Gori – vašeg pouzdanog partnera za sve računovodstvene, pravno-administrativne, imigracione, digitalne nomade, nekretnine i konsalting usluge.

Profesionalnost

Naš tim čine odabrani stručnjaci sa licencom i sa višegodišnim iskustvom u oblasti računovodstva, finansijskog i poreskog savjetovanja

Pouzdanost

Bilo da vam je potrebna pomoć u upravljanju dokumentima, administraciji predmeta ili opštoj administrativnoj podršci, mi ćemo Vas pokriti.

Kvalitet

U radu koristimo savremeni računovodstveni softver pravovremeno usklađen sa svim zakonskim propisima u Crnoj Gori.

Profesionalne usluge knjigovodstva
Efikasnost i uspjeh za Vašu firmu

Sa fokusom na Vaše potrebe i ciljeve, naša knjigovodstvena firma pruža personalizovane usluge koje Vam omogućavaju da se posvetite onome što najbolje radite – vođenju Vašeg biznisa.

Računovodsvene usluge

Sa našim timom iskusnih i posvećenih profesionalaca, pružamo vrhunske računovodstvene usluge prilagođene jedinstvenim potrebama preduzeća.

Pravno administrativne usluge

Bilo da Vam je potrebna pomoć u upravljanju dokumentima, administraciji predmeta ili opštoj administrativnoj podršci, mi ćemo Vas pokriti.

Imigracije

U Duosm-u razumijemo složenost i izazove sa kojima se stranci suočavaju kada se presele ili traže boravak u novoj zemlji.

Digitalni nomadi

Mi razumijemo jedinstven način života i potrebe digitalnih nomada – onih avanturističkih pojedinaca ili porodica koji su prihvatili slobodu rada na daljinu dok istražuju svijet.

Nekretnine

Duosm se dugi niz godina bavi nekretninama u domenu kupo-prodaje i izdavanja. Preko 20 godina iskustva u ovoj sveri poslovanja.

Konsalting

Zato smo tu da pružimo stručne smjernice, strateške uvide i prilagođena rješenja koja će Vam pomoći da napredujete i postignete svoje poslovne ciljeve.

Potrebna Vam je neka od naših usluga?

Kontaktirajte nas odmah, i saznajte zašto su naši klijenti ponosni i zadovoljni što sarađuju upravo sa nama. Postanite i Vi dio našeg tima.